Приемане на бисквитки

Топлоизолация, вътрешни ремонти, ремонт на апартамент и баня

Етапи на саниране на обект

By on април 22, 2016

Сградата преди поставяне на топлоизолацияСамо изчакайте да видите крайния резултат :)

Обекта преди започване на работа по него. Представлява стара тухлена постройка с 2 вида тухли и пенобетонови блокчета. Има два прозореца, което налага изрязване на стиропора, за да може да пасне на пространството около прозорците и да изглежда добре. Също така целта е да не останат празни и пропуснати пространства при поставянето на изолацията. Ако има такива пространства и пролуки, там може да набива дъжд и да влиза влага, което в последствие става прекрасна среда за развитие на мухъл и корозия на топлоизолацията и стената. За това ние си вършим качествено работата и запечатваме целия обект перфектно за да има той 10-15 години гаранция. Това зависи и от гаранцията на материалите, които използваме. По-качествени материали повече години гаранция.

Етап 1 – поставяне на скеле и лепене на стиропор

Първи етап - поставяне на скеле

Първо е необходимо да поставим скеле – здраво, добре построено и обезопасено за безоласни условия на работа, за нашите работници. Стените се лепят с топлоизолационния материал – вид стиропор. За да получим по-качествена изработка на този етап, изглаждаме неравностите по стиропора (ако има такива). Обикновено такива има при повечето производители.

Вижда се оформянето на топлоизолацията от 2-те страни на 2-та прозореца. И залепените стиропори около десния прозорец. За вратата от долу също се изрязват стиропори с подходящ размер, така че перфектно да паснат на пространството, без да оставят празни места и пролуки.

Следва 2-ри етап на изолация

2-ри етап по работата върху обекта - лепене на стиропор и дюбелиране.

Залепения стиропор се дюбелира и се измазва от външната страна. Там където са поставени дюбелите. Благодарение на скелето, този процес става много по-бързо, работи се много по-лесно и качеството е високо. Хубавото време също благоприятства съхненето на лепилото и по-бързото изпълнение на този етап.

Етап 3 – измазване

3-ти етап - измазване на стиропора

Стиропорът се измазва добре до получаването на достатъчно добре изгладена повърхност. На снимката изглежда чудено. Монтираното скеле ни осигурява по-голяма стабилност и удобство на работа, за получаването на много по-добре измазана повърхност.

Етап 4

4-ти етап - Постравяне на мазилка на обекта

Измазване на обекта с цветна мазилка. Изглежда чудено.

Етап 5

Обекта е готов и изглежда чудесно

Санирането е завършено. Фасадата е освежена с по-видим свеж червеникав цвят. Топлоизолацията е запечатана от всички страни, което гарантира прекъсване на всички възможни термомостове, през които топлината може да излиза от сградата. Благодарение на хубавото време, съхненето на материалите е по-бързо. Това ни позволи да завършим обекта, без да спираме работа и в по-кратки срокове.

Ако искате да се възползвате от нашите услуги. Можете да се свържете с нас на посочените телефони и да получите безплатен оглед на обект. Повече за нашите цени и материалите, кито използваме можете да видите на нашата страница – топлоизолация-цени